torsdag den 18. september 2008

Krimi Rollespil

Onsdag havde vi krimiklub for anden gang. Denne gang havde vi besøg af rollespils-entusiasten Morten Halskov Jensen (bibliotekar i Vanløse), som vejledte børnene gennem et krimi-rollespil, hvor de skulle hjælpe hinanden med at fange den farlige Hr. Papilot. Det var en rigtig god oplevelse for dem som var med til at lege! For de fleste var det første gang de prøvede rollespil.

Måske nogle af jer har fået lyst til at lære mere om rollespil..!? Morten havde en bog med som I kan blive inspireret af: den hedder Fusion og er skrevet af Malik Hyltoft og Palle Schmidt. Det er et dansk rollespil, hvor du fungerer som privatdetektiv i fremtidens Køebenhavn.


Du kan også besøge hjemmesiden http://www.fusion-net.dk/ hvor du kan læse meget mere om spillet, reglerne m.m.


Der findes mange forskellige former for rollespil! Det spil som Morten præsenterede os for, foregik ved at vi sad ved borde, snakkede og slog med terninger. Man kan også lave rollespil, hvor man klæder sig ud og spiller rollerne endnu mere - nogle bygger hele landsbyer, når de skal lave deres rollespil. Gå på opdagelse i bøgerne på biblioteket, hvor du kan læse om de forskellige former for rollespil!

Ingen kommentarer: